Är det dags att skaffa studentflak?

Är det dags för er klass att skaffa ett studentflak? Om ni vill ha koll på studentflak regler, så kan ni läsa mer om det på minstudent.se. Där kan ni även hyra ett flak för just eran student! Hos dem finns det flak som tar allt från 20 personer upp till 200 personer. De har olika paket, men i alla dessa ingår:

  • Lastbil
  • Behörig chaufför
  • Bränsle
  • Städning
  • Körning i ca 5 timmar, valfri körrutt

Utöver detta standardpaket så kan ni även boka till andra paket. Det finns till exempel olika ljudpaket samt att det även finns paket med öl och specialeffekter.

Hyr ett flak för studenten

Ett studentflak är inte fel att hyra då det är dags för er att ta studenten. Att åka flak är en lång tradition som många studenter före er har gjort. Så vill ni avsluta era studier på bästa sätt, så är det bra att i god tid boka in ett studentflak! Ni kan som sagt lägga till olika saker som till exempel ljudpaket för att kunna spela musik. Det finns även specialeffekter i form av eldkastare, skummaskin, konfettikanon, snömaskin, rökmaskin samt en hel del annat.

Andra bra flak och transporter

Hos minstudent.se finns det inte bara studentflak, utan de erbjuder även prideflak samt specialflak för andra event. Utöver det så har de även flera festliga transporter. Bland annat helikopter, hummerlimousine, Rolls Royce, partybuss och Lamborghini. Sedan kan ni även hyra en kamel med!

Om ni vill ha en oförglömlig student, eller fest, så kolla då in de olika flak och transporter som detta företag har!

Posted in Tjänster & Företag | Comments Off on Är det dags att skaffa studentflak?