Smart rekrytering av ekonomer

Behöver du göra en rekrytering av ekonomer? Du kan välja mellan rekrytering av ekonomer eller att hyra dem för kortare uppdrag. Det via Resultat. Detta företag sysslar just med rekrytering och uthyrning inom ekonomi. Med detta bemanningsbolag kan du få den personal du behöver, då du behöver det. Bland annat kan du få tag på:

  • Ekonomichefer
  • Ekonomiassistenter
  • Controllers

Vill du rekrytera en ekonom?

När det gäller rekrytering av ekonomer så är det inte fel att få hjälp med processen. Det är ju ändå en ganska omfattande sak det där med att rekrytera. Hos Resultat finns det redan idag ett stort nätverk med ekonomer, både enklare varianter av administrativa tjänster så väl som de har chefer. Oavsett om du behöver rekrytera för att få in en ny person på en viss tjänst eller behöver hyra in personal för kortare uppdrag så kan Resultat hjälpa dig med detta.

Hyra eller rekrytera ekonomer

Fördelen med att använda dig av Resultat för att få tag på personal är att de bara har personer som jobbar med ekonomi på ett eller annat sätt. Du kan själv välja om du vill hyra personal för ett tag eller om du vill rekrytera en eller flera personer för vissa tjänster. En rekryteringsprocess på egen hand kan ta tid och garanterar inte att du får tag på rätt person till rätt plats. Men väljer du att använda dig av ett bemanningsbolag så är det större chans att det blir rätt direkt. Du kan läsa mer om deras olika tjänster genom att besöka dem på deras hemsida.

Posted in Tjänster & Företag | Comments Off on Smart rekrytering av ekonomer